Виж само едно мнение
  #5  
Стар 10-06-2011
headbanger headbanger не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Jun 2011
Мнения: 3
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от heracle Вижте мненията
Здравей колега,
естествено че качеството на кабела е от първостепенно значение, после изграждането на схемата. На какви неща съм се нагледал след като ел. техници са "изградили" мрежа в новите кооперации- трагедии.
Ако кабела не е някой който се разпада в ръцете ти и не е пробит след гипскартона, всеки кадърен техник ще успее да изкара сигнал до телевизора ти. Него мисли извикай си монтажник да ти свърши работа или пък кабелната тв( в случай че ще гледаш цифрова тв. по кабела )

Съгласен съм с теб напълно.Неграмотната работа е присъща за българина.Аз се занимавам с силово и слаботоково окабеляване,и макар да не съм специалист смея да твърдя,че откъм качество на работа и материал не съм пестил.Просто разговарях с различни техници от някои кабелни телевизии и всеки ми дава нееднозначен отговор.Затова и търся мнение на някой,който или знае по темата или е патил или не от подобно изградена схема на окабеляване вкъщи.
Единственото което недоумявам е за прекъсването на кабела,че било абсолютно неприемливо.Работя с какви ли не разнообразни и претенциозни системи,които не се влияят от това, така че все още се надявам на мнения по въпроса
Отговори с цитат