Виж само едно мнение
  #74  
Стар 21-11-2012
Аватара на dodo_pv
dodo_pv dodo_pv не е на линия
No Brain, No Pain
 

Дата на присъединяване: Jun 2008
Местоположение: Пловдив
Мнения: 2,427
Благодари: 861
Получил благодарност:
855 пъти в 550 поста
Сваляния: 69
Ъплоуди: 1
Smile

Цитирай:
Първоначално написано от ВалчоП Вижте мненията
Значи везните натежават в полза на ЕТ9500, съдейки по тези данни. Тук в Германия дриймчетата са много на почит, има издадени книги, има сервизна мрежа, очевидно има и яко лоби. Стане ли въпрос за екстренд, първите реакции са за прословутата батерия, после идват коментари за кофти дистанционно, за проблеми с карточетеца и нищо повече, но никой не спори за кристалната картина.
Аз и сега съм с корейско творение на повече от шест години, с последната версия на оригиналния софтуер, и мога да кажа, че вади много добра картина на самсунга, особено на сд каналите.
Везните натежават в полза на ЕТ9500, заради цената му. Германците не спорят за качество на картина поради простата причина, че не са идиоти, а практични хора. Разлика между врат и шия не правят. За хубава картина си купуват хубав телевизор. Процесорите на ДМ7020HD и ЕТ9500 са почти едни и същи, а мизерното количество информация, която преработват, би могло да се обработи и от половин ядрен такъв. Освен това, германците, за разлика от повечето драскачи тук, са наясно как се прави опитна постановка за тестване на картина от различни приемници. Да не говорим, че драскачите тук са виждали ДМ7020 само на картинка. И се обзалагам, че 3D видеокартата я асоциират с 3D телевизията.
Аз възнамерявам да тествам картините на ДМ500HD, ET9200 и Max800SE. Когато му дойде времето. Ще кача и шортове, за да може всеки сам да преценява.
Отговори с цитат