Виж само едно мнение
  #99  
Стар 22-11-2012
Аватара на Хоризонт
Хоризонт Хоризонт не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Sep 2011
Мнения: 1,410
Благодари: 194
Получил благодарност:
353 пъти в 247 поста
Сваляния: 15
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Didko Вижте мненията
Четейки това мнение знам, че повече няма да чета и пиша в тази тема. Но все пак държа да отбележа, че ти не си ми никво мерило за познание в автомобилите! Как реши, че Мишлен са ми любими? Казах ти коя е най-добрата зимна гума, която съм карал някога. Лятото предпочитам Бриджстоун и Йокохама. А БФ Гуудрич ги купиха Мишлен още през 1988-ма (http://en.wikipedia.org/wiki/Goodrich_Corporation). Аре лека нощ.
П.С.> 5 години не бих карал с едни и същи гуми, дори и да бяха любимите ми нордфроски...
Давам примери със класации и статистика. Точно защото гумите ми са за смяна, затуй и се чудя дали да си купя едни ts850.
Не съм мерило, но когато правих изчисления в интегрална и диферициална форма в унивирситета /тогава нямаше зимни и летни/за различни натоварвания на гумата, а ти по това време предполагам Didko си бил в детската градинка. Ходи да си лягаш за да не помисли нещо лошо админа или жена ти!

И нещо полезно, което и гумаджиите не знаят:
Когато се купят и поставят нови гуми се помпят 3 атмосфери и се карат така от 200 до 1000 км. След това се спускат до предписаното налягане. Това се прави с цел формиране на гумата към джантата.
__________________

Последно редактирано от Хоризонт : 22-11-2012 на 01:00
Отговори с цитат