Виж само едно мнение
  #18  
Стар 06-01-2013
Аватара на Златанов
Златанов Златанов не е на линия
Спец
 

Дата на присъединяване: Jun 2010
Мнения: 3,429
Благодари: 122
Получил благодарност:
1,369 пъти в 662 поста
Сваляния: 5
Ъплоуди: 1
По подразбиране

Хах, сега се сетих, докато обикалях за телевизор, как една от многото кредитни "експертки", които ти се бутат и да искаш да ги прескочиш, ми предложи повече информация за един телевизор. Понеже ми писна да ги наритвам на думите й:"Мога да ви дам полезна информация за модела" и казах:"Давай, казвай". Тя взе табелката и започна да ми я рецитира... Направо паднах хор
А за нелоялните практики - отиват и връщат. Ако им откажат - КЗП.
Ако наистина го правят, са за трепане. Ама наистина за трепане.
Досев е прав - за да отиде да си купи DVB-T приемник, в общия случай, човекът не може да си позволи друга ТВ и си отделя от залъка, за да купи нещо такова. А те да го цакат с топла бира. Ако стане пред мен, ще ги навра не знам къде.
Навирал съм "консултанти", които подвеждат клиенти и са ставали червени като логото на Техномаркет, че и управителя на магазина извиках. Тогава се опитваха да пробутат някакъв дърт модел на Самсунг или Тошиба, който беше MPEG2 и на въпроса на купувача дали ще може да гледа HD канали с тунера на телевизора, без приемник на Близу, той му отговори утвърдително. После човекът ми благодари и напусна магазина, въпреки уващанията на управителя, че лично ще го консултира.
Отговори с цитат