Виж само едно мнение
  #160  
Стар 04-07-2013
TV1000 TV1000 не е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2012
Мнения: 75
Благодари: 4
Получил благодарност:
4 пъти в 4 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от TUISTERa Вижте мненията
За първи път виждам служител на оператор да се държи толкова нагло с абонат.
Ако си беше направил труда да прочетеш всичко, което съм написал нямаше да блещиш откровени простотии. А сега се върни, па прочети какво съм написал и кажи как от написаното от мен ти мина най-щурата идея през самотната ти мозъчна клетка, че съм служител на ТВНЕТ?

Къде точно прочете, че съм казал, че някой следва да плаща без да получава услуга или че трябва да бъде тестер? НАПИСАЛ СЪМ ЯСНО, ЧЕ АКО ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ, ТРЯБВА ДА ТЪРСИ РЕШЕНИЕ - АКО НЕ НАМИРА РЕШЕНИЕ, ДА СИ СМЕНЯ ОПЕРАТОРА И ТОЧКА. Ако за теб това, да си оправен и да не оставяш магарето си в калта се нарича "наглост", значи ще бъдеш така добър, колкото си и секси да споделиш какъв за теб е човек , който само мрънка и не прави нищо съществено и конкретно за реално разрешаване на проблема си.

И не, не съм "наясно толкова с нещата", апропо, никъде и не съм писал че съм (къде па това прочете), вместо да съм наясно с "таблиците" имам личен живот. Факт е обаче, че този проблем се появява единствено със Сони и то само с определени, доста стари , и прилично качествени телевизори. Аз самия имам такъв, ма и това си пропуснал да прочетеш в постинга ми. Понеже не ме устройват броя на каналите, които вече не се хващат - тръгнах да търся решение - с ъпдейт на софтуеъра реших други проблеми, които имах с качествения телевизор - останалото пратих по надлежния ред на който трябва. Пък като реша, че това не е достатъчно ще дойда тук и ще седна да се оплаквам и аз.

PS : Така и не видях къде човека е написал модела на телевизора, затова и го попитах да уточни, но самия факт, че смяташ един телевизор, било и то Сони от 2007 година правилно охарактеризиран като "нов" модел си е направо купон. Какво ли да кажа аз със Самсунг Смарт ТВ модел 2013 - сигурно в Асеновград го броите са "модел от бъдещето", а?

Последно редактирано от TV1000 : 04-07-2013 на 19:17
Отговори с цитат