Виж само едно мнение
  #39  
Стар 25-10-2013
Joe Joe е на линия
---
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 827
Благодари: 187
Получил благодарност:
518 пъти в 250 поста
Сваляния: 34
Ъплоуди: 1
По подразбиране

@Явор - както вече казах, въпросът не е да се забрани или не пушенето. Въпросът е - до колко уважаме тези срещу нас.
Постът ти е ясен - трябва да мразим гадните непушачи, защото се пречкат на пушачите да правят каквото си искат, трябва да мразим хомосексуалистите, защото ... защо? Не ми е ясно.
Просто не знаете колко много български "мъже" си падат по мъже. Аз бях доста изненадан. Случайно научих за мой колеги. При това женени...
Но това не ме отблъсна от тях. Много са си печени даже. И няма да ме спре да си пия бирата с тях.
Толерантност му се вика това за което се борим. Да уважаваме околните.
Мен ми е все тая дали ще се пуши или не по заведенията. Както влизам в тях, така няма да влизам в тях. И без това няма заведение в БГ от което да излезеш и да не миришеш я на кенеф, я на цигарена смрад, я на манджа. Баси държавата сме.
Нагледен пример колко сме велики: преди няколко дни съсед така беше спрял на улицата, че никаква кола не можеше да мине. Когато го помолих да се съпбрази, че все пак на улицата живеят и други хора и минават други автомобили, знаете ли какъв беше отговорът?
Отговорът беше: "Ти ли ще ми кажеш къде да паркирам".
В същото време докато пушех, във Франция когато запалех цигара, така ме гледаха, че посмявах да запаля само в колата.
Иначе относно статисктиката - на запад от Белград пушачите процентно са доста по-малко от непушачите. На изток от Белград е обратното. По това сме редом с арабите, които също по необясними за мен причини много от българите мразят.
Иначе относно Блумберг - не знам хомо ли е, не знам пуши ли или не, но е факт, че Нюйоркчани СА ГО избрали за кмет. Което е показателен факт за толерантността на обществото там. Ти, by the way , би ли глазувал за хомо? 10 000% съм сигурен, че не. Докато мен ми дреме на оная работа. Ако човека му сече пипето - защо не?
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Joe за този полезен пост :
register (26-10-2013)