Виж само едно мнение
  #6  
Стар 27-05-2014
Аватара на данаил
данаил данаил не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Jul 2010
Местоположение: Димитровград,Wien
Мнения: 347
Благодари: 253
Получил благодарност:
48 пъти в 33 поста
Сваляния: 18
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Dalavera Вижте мненията
Извинявам се колега, ама като гледам снимките виждам, че антената, окачването, двигателите и другите "дръкулки" са много зле. Единствено за вторични по цена материала им не знам да ли ще стигне за цената на настройката на офсета ти? Нещата ти като размер са супер но като състояние са зле. Антената е яко очукана, премятана, изкривена, подбита и смазана. Тя е важна, другото може да се измисли. Не видях да има шпилките, държача и облъчвателя. Единствено за вторични. Няма кои да ти чисти покрива и да ти сваля антена от там. Този някои май искаш да ти свърши двойна работа за без пари? Един път да ти почисти покрива, втория път да ти настрои офсетката. А окачването на офсетката как е, трябва ли да се прави нещо?
Свалянето на чинията и окачването до земята го правя АЗ,чинията че не е стока не е,но окачването е перфектно,ще ти направя клип да го видиш по-добре.Офсета е закачен вече на тръбата,досега я оправях по вертикала,всичко заспа,телевизор ,приемник ,кабели всичко е подготвенно,просто ми трябва някой които да я изцеди максимално.
__________________
Vu+Duo,Zehnder-105см, OptiboxDM-3800,Panasonic TX-P50VT20E,Imac 27' i5 2.8GHz,MacBook Pro 17'' i5 2.53GHz,Xiaomi Mi Max 2 , Fusion tv.
Отговори с цитат