Виж само едно мнение
  #8  
Стар 29-12-2014
кап.Немо кап.Немо не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Dec 2014
Мнения: 4
Благодари: 0
Получил благодарност:
1 път в 1 пост
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от sarivano Вижте мненията
Не е нужно да си Фен ,за да получиш поне читав процесор. След като се справя с 3Д, ще се справя и с по-простичките задачи. Може и да се удивиш, но 3 Д телевизорите си работят прекрасно и по дефолт в обикновен режим, ако не включиш специално 3Д-то)))))))))
Събирай кинти и си купи телевизор, а не монитор! Вместо да разсъждаваш публично на какво си фен и на какво не. )) А въобще поразучи и видеоформатите, за да няма после разочарования от мазньочи по голям екран

Колега, на какво да съм фен и къде да разсъждавам, аз решавам все пак! А защо мисля така отговарям ти :
Моето мнение е, че няма смисъл от тази глезотия, която е напълно ненужна екстра. Преди 4 месеца съседите си взеха смарт телевизор 3D дотук добре, обаче очилата събирали прах и до днес( по думи на съседа), до сега бил гледал само 5-6 3D клипчета които са от телевизора. пълни глупости. Покани ме да видя новата придобивка, имало скайп браузер ..... познай кога ще ги ползваш .... пробвах да посърфирам из нета от браузера на тв-то ... и след 4-5 мин бях готов да строша дистанционното ... ужас. Затова аз не бих си купил 3D ТВ, поне докато технологията за гледане е такава, поне мен супер много ми натовари очите и усетих силно напрежение после в тях. При 3D има два вида очила, в магазина никой не казал на съседа за това. Пък и той човека от къде да знае за 2-та вида очила, активните и пасивните има някой разлики в 2-та вида ( даже доста разлики има , като цена на очилата и поносимостта на очите към тях, качество на това което реално виждаш и т.н.). Ето защо не съм фен на 3D телевизорите!
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на кап.Немо за този полезен пост :
ivan_sv (29-12-2014)