Виж само едно мнение
  #34  
Стар 15-05-2016
om63 om63 не е на линия
обикновен потребител
 

Дата на присъединяване: Jul 2009
Местоположение: Варна
Мнения: 871
Благодари: 73
Получил благодарност:
193 пъти в 148 поста
Сваляния: 175
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от ВалчоП Вижте мненията
112 и за полицията ли е? Мислех си, че е само за спешни случаи с пострадали. Тук 110 е за полицията. Или звъниш на 112, с превантивната информация, че "тука един гражданин току-що скочи от прозореца" ☺.

via Tapatalk
112 отдавна е вече и за полиция, и за спешна медицинска, и за пожар, и за баби, които скучаят и за какво ли не. Имах преди години подобен случай. Само че мащабите бяха други Циганска сватба всеки знае какво е. Е това чудо през 3 дни, като се почне от разгара на лятото и се премине в есента. И 112 казваха... ааааа Варна .. ами нищо не можем да направим. В наредбата за обществен ред е записано, че празненства може да се правят до 24 часа. Същото казваха и от РУП.
И един ден ми писна и писах до кмета с копие до Онбудсмана ( не случайно кмета е с малка буква ) и всичко приключи с разпоредба на Онбудсмана до кмета, до РУП за мерки В интерес на истината РУП ме викаха после в качеството на свидетел да ми обяснят какви мерки са взели За пръв път чувам на свидетел да се обяснява ама... Но сега е относително тихо. И наредбата е непипната разбира се. Специфичен е кварталът и има супер акустика в нощните часове. Но последните 2-3 години е добре. Не че няма сватби, но приключват към 22 - 22:30.
__________________
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.
Отговори с цитат