Тема: PGI v0.7, Owashi
Виж само едно мнение
  #4  
Стар 19-06-2010
Аватара на Veskop
Veskop Veskop е на линия

 

Дата на присъединяване: Jun 2009
Мнения: 7,914
Благодари: 1,729
Получил благодарност:
5,221 пъти в 2,352 поста
Сваляния: 112
Ъплоуди: 30
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от uniqad Вижте мненията
Веско, то това е специфично за този имидж - той е предвиден да бъде пълна противоположност на натруфения NLB! В PGI има само най-необходимото: най-стабилния сървър oscam(по желание се превключва като клиент) и най-стабилния клиент mgcamd - това са му дефолтните настройки. Но ако искаш да промениш емулаторите му с някои други, няма проблем! Просто промени във файла /var/etc/pgi.conf параметъра SOFTCAM="mgcamd" на този емулатор, който искаш! Така при рестарт вече автоматично ще включва посочения там емулатор.
Въобще в pgi.conf се намират много параметри - всичко е обяснено много добре в документацията, приложена в архива на сваления имидж! Новото вече е, че половината от настройките в pgi.conf сега се намират в plug-in менюто!
А относно настройката на мрежата на приемника, прочетете network.txt в документацията от архива!
За да няма недоразумения с използване на имиджа най-важното е първоначално да се прочете цялата документация и после е лесно!
PGI е най-стабилния имидж за IPBOX, защото всичко малко използваемо и водещо до забиване е премахнато в него! Стига да му свикнеш първоначално на особеностите по настройката и после ще ти стане любимия имидж за флаша на приемника! Сега в седмата версия има много, ама много, нововъведения и скриптове!
знам как стават настройките,тестал съм всички имиджи излезли досега,неутрина,пгита,сифове,актове,пктта,аафи....просто тоя път не ще и неще...ще го инстална наново.прав си за всичко,ама тука на село спира нета често и ми е малко сложно да сменям емулатор за да си пусна булсат поне докато тръгне,затова не го ползвам.
__________________
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!
Отговори с цитат