Виж само едно мнение
  #102  
Стар 06-03-2017
Stony Stony не е на линия
изгряващ форумец
 

Дата на присъединяване: Dec 2010
Мнения: 95
Благодари: 2
Получил благодарност:
1 път в 1 пост
Сваляния: 24
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от Joe Вижте мненията
Какво видео автоматично се включва при започване на разговор? Няма такова нвщо! Има си или видео разговор или само разговор. Никога не ми се е включвало видеото без аз да го искам. Относно шпионирането ... вие сте много наивно ако си мислите, че ви шпионират само през скайп. Дори простото браузване в нета ви следи достатъчно. Няма да ставам шизофреник я. Да ме следят. Освен това надали някои се интересува от мизерници като вас и мен. А като ползвате пачнато руски версии, си давате задника да ви ги следят руснаци. Всеки пач е вирус . Знаете го предполагам.


Sent using Tapatalk
За Joe,
Едно подробно описание на конфигурацията:
Използвам откакто скайп существува само оригиналните му версии с едно устройство на Siemens / Gigaset M34 ( за което надали си чувал- но то свързва компютъра с домашните телефони и така при позвъняване от скайп ти звъни стационарния телефон).Но да се върнем към проблема....
Проблемът е следният с всички версии на скайп след 7.... , че при позвъняване примерно с iPhone, на IPhone се включва автоматично високоговорителя и на екрана изписва изчаква видео - един вид сякаш от другата страна този е приел обаждането с видео - а дефакто не е така!
За да е по-просто за разбиране - всичко възможно е изпробвано- не е в настройките нито на телефона нито на устройството нито на конфигурацията- просто до версия 7.,,, всичко си работи / след нея НЕ!!!
Отговори с цитат