Виж само едно мнение
  #17  
Стар 01-06-2017
Лалев Лалев не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Apr 2014
Мнения: 11
Благодари: 4
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от oktay89 Вижте мненията
Благодаря за бързия отговор. Проверих, за съжаление процесора няма VT-d support, само VT-x. Компютъра, в който е вкаранa е на Win10, a TVH не може да се инсталира на това ОС нали? Някакви алтернативи?
За момента имам моя изключително изчанчена система:
1. Пускам картата през ProgDVB
2. Cтриймвам я с вградения ProgDVB Server
3. Копирам си ИП адреса на канала, който искам да гледам и го нагласям да се стриймва извън мрежата с ето този tool: http://e2transcoder.sharetext.net/ho...e2-transcoder/
E2Transcoder пуска vlc core като процес в Windows и смачква с него картината, като я записва на хард диска за по 20/30 секунди и после трие.

Общо взето безплатна, но много мудна система, която стартира 2-3 програми. Има ли някаква All-in-One алтернатива за Windows? С 1 програма да сканира DVB-C, да дигитализира цифровия сигнал и да го стриймва навън с user/pass.
Ако си говорим само за "чист" стрийм без никакъв transcoding спокойно можеш да заложиш на RaspberryPi 2/3, успявал съм да го подкарам с 3-те тунера и няколко канала едновременно - естествено в локална мрежа... Другото е отделна машина, която да работи само за да "мачка" сигнала (*nix система с TVH).

Надявам се, колегата 111111 да сподели още инфо за хардуерният transcoding, за да се доизчисти и този момент
Отговори с цитат