Виж само едно мнение
  #1  
Стар 30-07-2010
petar_1997 petar_1997 не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Mar 2010
Мнения: 8
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
Angry Blizoo отново премахна част от каналите си!

От 27.07 вече няма Viasat каналите. Тъй като вече нямам думи да коментирам простотията им реших да кача съобщиншето от сайта им.

От 27.07.2010 г. Animal Planet, MGM, BBC World News, Охота и Рибалка и Planeta ще променят позициите си в аналоговата схема във връзка с превключване на сигнала в аналоговата мрежа за осигуряване на по-добро качество на услугите.
Тъй като понастоящем Blizoo няма договорени търговски условия за излъчване на каналите Viasat History, Viasat Explorer и ТV 1000, те няма да присъстват в новата ни програмна схема от 27 юли до намиране на взаимно-приемливи условия с продуцентите на канала. С над 150 канала в програмната схема на blizoo, ние предлагаме на клиентите си най-разнообразния пакет от програми, който включва, както множество филмови, така и хитови научно-популярни канали: bTV Cinema, MGM, Hallmark, Диема Family, Fox Life, Fox Crime, AXN, Дом кино, Наше Кино, както и платените – HBO и Cinemax; за научно-популярните: History, Disovery Channel, Discovery Travel, Discovery I.D., Discovery World, Discovery Science, а в HD програмите History HD и HD Discovery Showcase.
ЕBF Икономика, NatGeo Wild и EKids ще бъдaт вече част от цифровите пакети на blizoo - EBF Икономика ще бъде част от Базов пакет, Nat Geo Wild - от Пълен пакет, а EKids ще бъде включен в пакет Старт.
Промяната ще се случи на 27.07, 28.07 и 29.07 и ще засегне клиентите на бившата ЕКК мрежа в следните градове: София, Пловдив и региона, Кюстендил, Габрово и Плевен.

Честито!
Отговори с цитат