Виж само едно мнение
  #1626  
Стар 02-08-2021
Аватара на Вас
Вас Вас не е на линия
Спец
 

Дата на присъединяване: Apr 2014
Местоположение: София
Мнения: 3,232
Благодари: 750
Получил благодарност:
1,366 пъти в 890 поста
Сваляния: 7
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от dolby Вижте мненията
Когато вярваме на конспирации е хубаво от време на време да проверяваме фактите

https://factcheck.afp.com/electric-c...lty-technology

Ами твоите "факти" са, че батериите на возилата са извадени, за да не замърсяват околната среда, но подмяната им е икономически необоснована. Аз поне това разбрах, което потвърждава теорията, че тия табуретки са пълен смЕх!
Що се отнася до конспиративните теории, те една по-една се превръщат в истини, ама удобно забравяме, че е имало "едни луди", които са ни предупреждавали преди време!
Примерът за чистия въздух и автомобилите, конкретно за София, е много неточен. Първо заради чисто географското положение, второ заради ветровете, които през зимата са основно от югозапад(Перник - отопление на въглища).
Фините прахови частици са продукт на десетки хилядите строителни площадки в рамките на града, защото некадърниците от Столична община "разширяват" града вървейки навътре, а не към празното Софийско поле. Това разбира се е свързано и с изсичането на старите широколистни дървета и подмяната им с фиданки на разни дръвчета без голяма листна корона и т.н.....да не задълбавам.
Идеалният център на града го превърнаха като някаква гробница от нискокачествен камък, където след поредния ремонт на ремонта се разкопава, отново прах, камиони и така вече 15 години!!!
__________________
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

Последно редактирано от Вас : 02-08-2021 на 10:49
Отговори с цитат