Виж само едно мнение
  #68  
Стар 11-06-2023
spgi spgi не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Dec 2009
Мнения: 490
Благодари: 141
Получил благодарност:
321 пъти в 132 поста
Сваляния: 49
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от тин Вижте мненията
Причина за неуспеха на цифровизацията у нас не са високите такси, а това че държавата никога не е работила да има много ефирни програми, закъснението при въвеждането й, както и кабелното пиратство.Ако ще и без пари да им предлагат, пак няма да има желаещи да излъчват ефирно, тъй като създателите на съдържание/телевизиите/. са свикнали да получават, а не да дават пари за излъчване.
Мисля, че това също не е опция, тъй като, както се казва в един виц...
"Едно време, когато даваха реклами по време на предаване, едвам стигаме до хладилника да вземе бира, сега спокойно можем да отидем до магазина и пак няма да са свършили."

Точно тук е ролята на държавата (която я няма) да регулира тея мераци на частните телевизии. Някой да си спомня колко време трябваше да се намали увеличения звук по време на реклами... чак стряскаше. Сега с продължителността на рекламите.. пак заспала (или корумпирана) държава.
В момента се получава двойна печалба за частните телевизии, първо искат такса за излъчване и после ни заливат с реклами по половин час. Започнах да гледам сутрин само БНТ1, защото тея по БТВ и Нова, като почнат да се лигавят и пуснат рекламите... идва време да тръгвам.

Нямаме държава, това е проблема.
__________________
TomTomMaps
HereWeGoMaps
Waze

Последно редактирано от spgi : 11-06-2023 на 19:06
Отговори с цитат
Следните потребители (3) благодарят на spgi за този полезен пост
ogibo (11-06-2023), зизитоп07 (12-06-2023), красибел (11-06-2023)